TYÇP kapsamında Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde çalışan personeller 31 Temmuz’da sözleşmelerinin bitmesi nedeniyle İl Müdürümüz Selahattin YÜRENÇ’e veda ziyaretinde bulundu.

                Ziyaret esnasında İl Müdürümüz Selahattin YÜRENÇ : “ Sizler alnınızın teriyle çalışıp, eve götürdüğünüz ekmeğin hakkını verdiniz. Biz sizden memnunduk.  Biz varsa hakkımızı helal ediyoruz,  inşallah sizde helal edersiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.Bu fırsatı sizlere sunan başta Valimiz Sayın Hasan İPEK ve eşleri Sayın Gülten İPEK’e teşekkür ediyoruz.Özellikle sizler gibi ihtiyaç sahipleri insanları istihdam ettikleri için.” dedi.

                TYÇ personeli Çetin BALIK : “ Bu imkanı bize sunan başta Gülten İPEK Hanımefendi olmak üzere herkesten Allah razı olsun. Şimdi işsiz kaldık ama büyüklerimizin buna bir çare bulacağına inanıyorum.” dedi.

                TYÇ personeli Nevaf ÇAKAR : “ Öncelikle başta İl Müdürümüz Selahattin YÜRENÇ olmak üzere bize bu iş imkanını tanıyıp, evimize helal ekmek götürmemize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum tüm arkadaşlarım adına. Burada bir aile ortamı içindeydik. İş yerimiz bizim diğer evimizdi. İnşallah tekrar böyle güzel bir ortamda çalışma fırsatımız olur.” dedi.