Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 21-25 Temmuz tarihleri arasında Şırnak’ta ilk olan plaj voleybolu turnuvası düzenlendi. Yoğun ilgi gören turnuvaya toplam 21 takım katıldı.

                Keyifle oynanan müsabakaların sonunda finale kalan iki takımın çekişmeli mücadelesini izlemeye gelen vatandaşlarımızın arasında; Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Selahattin YÜRENÇ ve İl Zabıta Müdürü İsmail İKE de vardı. Yoğun seyirci katılımı ve keyif içinde geçen final mücadelesinden sonra gençlerimize kupa, madalya ve ödülleri dağıtıldı. Gençlere ödüllerini ; Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Selahattin YÜRENÇ, İl Zabıta Müdürü İsmail İKE ve Spor Şube Müdürü Vekili Veysi ÜSTEK verdi.

                Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Selahattin YÜRENÇ; “ Şırnak’ta ilk defa düzenlenen bu turnuvaya katılımın fazla olması bizleri  mutlu etti. Taşıma kum ile şehrin cumhuriyet meydanına voleybol direk ve filelerimizi yerleştirdik.Adeta taşıma su ile değirmen döndü.Böyle güzel aktivitelerle halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, dereceye girenleri tebrik ediyorum.” dedi.