Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ilimizi ziyaret etti. 

                Ziyaret sırasında Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ilk olarak Cizre ilçemizde yapımı devam eden Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Daha sonra Ahmet Hani Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte voleybolda oynayan Sayın Bakanımız öğrencilere kitap dağıttı. Cizre ilçemizde esnafları ziyaret ederek sohbet eden Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU daha sonra il merkezimizde esnaflarla bir araya geldi.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı 2018 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı II. Çağrı Dönemine ait İlim Yayma Cemiyeti Şırnak Şubesinin ‘Şebnem Kitap Kahvenin’ açılışını yaptıktan sonra gitar kursu öğrencilerimizle bir araya gelerek öğrencilerle beraber şarkı söyledi.

                Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem KASAPOĞLU daha sonra Şırnak Üniversitesi Konferans Salonunda Gençlerle Demokrasi Buluşması programında gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem KASAPOĞLU; 

“Sizler bizim en mühim varlığımızsınız çünkü biz yarın bu ülkeyi sizlere emanet edeceğiz. Sahip olduğumuz görevlerisizlere teslim edeceğiz. Sizler yarının yöneticilerisiniz, iş adamlarısınız, iş kadınlarısınız, annelerisiniz, babalarısınız. Anne baba olmak çok önemli profesyonel pozisyonların yanında gerçekten annelik babalık çok önemli bu da ayrıca yarınlarımıza şekil veren bir misyon gerektiriyor. Bu manada da biz sizlerin çok iyi yetişmesini çok önemsiyoruz.” dedi. 

Program devamında Sayın Bakanımız, gençlerin sorunlarını dinledi ve sorularını cevapladı.