Şırnak Gençlik Merkezinde Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman EKİNCİ’nin katılımıyla 1-2-3-4. Dan sınavları yapıldı.

                Sınava girecek olan sporcularımızla sohbet eden Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI : “Öncelikle hepinize bizlere göstermiş olduğunuz bu ilgi ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bende bu bölgenin insanıyım, buralarda yaşayan gençlerimiz bu kısıtlı imkânlara rağmen son derece güzel başarılar elde ediyorlar. Biz Kick Boks Federasyonu olarak her zaman sizlerin yanınızdayız, elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Lokman EKİNCİ bizleri son derece güzel ağırladı. Bu organizasyonda emeği geçen Lokman EKİNCİ müdürümüze, Kick Boks il temsilcimiz Zahit SEVİNİK’e ve bütün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

                İl Müdürümüz Lokman EKİNCİ : “ Bizleri kırmayıp buraya teşrif eden Kick Boks Federasyonu Başkanımız Salim KAYICI ve beraberinde gelen bütün arkadaşlarımıza Şırnak halkı adına teşekkür ediyorum. Bölgemizde yaşayan gençlerimizin yapıları spora son derece yatkın, bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün gençlerimizi, elimizde bulunan her türlü imkânlardan yararlanmak üzere tesislerimize bekliyoruz.” dedi.

                Daha sonra Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI’yı makamında ağırlayan il Müdürümüz Lokman EKİNCİ, kendilerine Şırnak’ı temsilen Hz. Nuh’un maket gemisi ve Şırnak Balı hediye etti. Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI da İl Müdürümüz Lokman EKİNCİ’ye Kick Boks eldivenleri hediye etti.